Hvad er findenfotograf.dk ?

Find en fotograf er et sted hvor semi-professionelle og amatør fotografer har mulighed for at lave en kort præsentation af dem selv. Således at deres kunder hurtigt og effektivt kan finde netop den fotograf, som kan løse deres opgave. Der findes mange rigtig dygtige fotografer, som dyrker fotografering enten som bi-erhverv eller som en meget passioneret hobby.

De tilbyder at løse opgaver for kunder. Ofte er priserne noget lavere end hos en “professionelfotograf uden at kvaliteten af arbejdet nødvendigvis er lavere. Valget af fotograf betyder også noget i forhold til den fleksibilitet, der ønskes. Her kan den ikke fuldtidsprofessionelle sagtens matche den professionelle.

fotograf

Hvordan fungerer findenfotograf.dk?

Find en fotograf .dk er fotografernes udstillingsvindue. Stedet hvor fotografer, har mulighed for at komme med en beskrivelse af dem selv og deres arbejde. De kan vise enkelte billeder eller kollager af deres arbejde. Sammen med hver profil, er der kontaktoplysninger til fotografen. Som kunde har du mulighed for, hurtigt at danne dig et overblik over, hvilke fotografer i dit område, som kan løse din opgave.

Når du har fundet en fotograf, kan du tage kontakt til fotografen for at aftale nærmere. Alt kontakt imellem kunden og fotografen, er alene en kontakt imellem disse to parter. Findenfotograf.dk har intet med aftalen at gøre. Findenfotograf.dk stiller kun fotografens kontaktoplysninger til rådighed.

Din fotograf

Hvorfor skal jeg bruge findenfotograf (som fotograf) ?

Som fotograf har du sikkert allerede din egen side på nettet. Du har måske også allerede opgaver. Ved at blive eksponeret på findenfotograf.dk håber vi, at du kan komme ud til flere potentielle kunder. Du skal derfor betragte findenfotograf.dk,  som er supplement til det, du allerede gør. Siden er ikke en erstatning. Har du intet i forvejen, kan findenfotograf.dk være starten for dig.

find fotograf

Hvorfor skal jeg bruge findenfotograf (som kunde) ?

Selvfølgelig kan de store søgemaskiner, som Google eller Bing hjælpe dig til at finde en fotograf. Findenfotograf.dk gør bare dette arbejde meget lettere, ved at præsentere en masse fotografer på en effektiv og hurtig måde. Har du, som kunde en opgave, kan du hurtigt skimme listen af fotografer igennem, og udvælge et par stykker, som du vil undersøge nærmere, inden du vælger.

find din fotograf

Hvordan kommer jeg med på findenfotograf.dk ?

Som fotograf, skriver du blot en kort tekst om dig selv. Du vælger hvad du ønsker at ligge vægt på, og som sådan, er du ansvarlig for indholdet i teksten. Ideer til indhold, kan være hvorfor du er fotograf, hvad dit speciale er. Kun du måske tilbyde særlige ting og hvor du adskiller dig fra andre fotografer. Sammen med teksten, skal du sende et foto på 600×300 til os på mail (mail@findenfotograf.dk). Fortæl du gerne vil oprettes. Du vil kort herefter, kunne se din profil på siden. Din e-mail vil ikke blive vist med mindre du udtrykkelig ønsker det.

fotografer

Hvad koster det Find en fotograf .dk?

Både som fotograf og som kunde er brugen af findenfotograf.dk helt gratis.

Hvordan får jeg min side på findenfotograf.dk ?

Du skal bare smide os en mail at du ønsker at deltage, så vurderer vi din hjemmeside, og ønsker kun et link fra din side retur.

Hvem har ansvaret ?

Da alle aftaler, som indgåes imellem fotografen og kunden, sker direkte imellem disse to parter, fraskriver Find en fotograf .dk sig ethvert ansvar. Oplysningerne, som vises på siden, om de enkelte fotografer, stammer direkte fra fotografen. Findenfotograf.dk har ikke haft mulighed for at checke oplysningernes rigtighed, så de står alene for fotografens eget ansvar. Skulle du, som kunde eller fotograf opleve, at den anden part ikke lever op til en indgået aftale, hører findenfotograf.dk dog gerne herom. Vi opfordrer altid til at en aftale udfærdiges på papir, som begge parter får en kopi af.

Læs mere om de forskellige fotografiske genrer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *