Valget af fotograf til bryllup

Valget af en bryllupsfotograf til et bryllup er for nogen en af de vanskeligste beslutninger. Skal man vælge onkel Børge som købte kamera sidste sommer til at tage fotos, eller skal det være en fuldprofessionel som møder op med stor erfaring ? Det er helt sikkert, at der er meget stor forskel på prisen, men er forskellen i resultatet ligeså stor?

bryllupsfotograf

En dygtig fotograf

En dygtig fotograf, er klar over hvordan jeres kærlighed til hinanden som brudepar, på den mest ærlige måde kommer til udtryk i bryllupsbilledet. Det er vigtigt at erkende at bryllupsfotografering er en kunstart på samme måde som kunst og maleri er.

En dygtig fotograf

Hvad skal bryllupsfotografen lave på dagen ?

Blandt bryllupsfotograferne her på siden er det muligt at finde en økonomisk attraktiv fotograf, som samtidig kan levere den ønskede kvalitet. Der er dog nogle spørgsmål, som du bør tænke over, inden du tager kontakt til fotografen:

 • Bør der tages fotos under selve ceremonien i kirken (må der tages fotos imens?)
 • Tænker i der tages fotos udenfor kirken bagefter, hvem skal med på disse fotos ?
 • Bliver der tages fotos bagefter inde i kirken foran alteret ?
 • Er der børn som skal være med ?
 • Fotos i naturen efter vielsen ? Hvad hvis det regner ?
 • Fotografering i studio – har fotografen udstyr og lokale ?
 • Hvad med fotos til selve festen ?
 • Billeder af gæsterne parvis ved indgangen eller ved bordet ?
 • Skal fotografen være der hele aftenen – skal der tages fotos af “dansen” ?
 • Skal resultatet have en speciel stil eller skal det være helt klassisk?
 • Vil i have særlig efterbehandling af fotoet (fjerne bumser, rammer om fotoet, S/H)?
 • Vil i have bryllupsfotografen også gerne skal levere takkekort, “billedet”, album eller skal der kun leveres fotos elektronisk ?

Hvad skal bryllupsfotografen lave på dagen ?

Gode bryllupsbilleder

Gode bryllupsbilleder giver ofte helt forskellige stemninger og historier. Det gør vinklerne bryllupsbillederne er taget fra også. Hvad er sat i fokus på bryllupsfotoet, hvor kommer lyset fra osv. Alle disse faktorer og mange flere, kan være afgørende for om det billede der skal forevige dit bryllup, bliver et middelmådigt resultat, eller et resultat der kan få dig til at knibe en tårer hver gang du tager det frem.

At finde en bryllupsfotograf

Mange af disse spørgsmål kan man også stille sig selv, hvis det er en konfirmation, der er tale om. Vi anbefaler, at finde en bryllupsfotograf som kan fremvise fotos, der minder om det, der ønskes. Bed gerne om lov til at se flere fotos, end fotografen har vist her på siden. Sørg for, at der er størst mulig overensstemmelse imellem jeres forventninger og det som fotografen står for og laver. Find din bryllupsfotograf på google, eller her på siden. Søg “Bryllupsfotograf”.

Leder du efter en fotograf bryllup?

Leder du efter en fotograf bryllup? Bryllupsbillederne er et smukt minde og derfor skal man finde den helt rigtige bryllupsfotograf. Se et godt udvalget herunder. (Vi anbefaler ikke DK´s billigste bryllupsfotograf, men de bedste). Hvis man vil sikre sig bryllupsbilleder af virkelig højeste kvalitet, både når det gælder det rent fototekniske men også den historie der er bag billederne, så kan det være en rigtig god ide at hyre en professionel bryllupsfotograf. En professionel vil ofte have erfaring i at finde de bedste motiver ved brylluppet, som man glædeligt kan kigge tilbage på mange år inde i ægteskabet.

At finde en bryllupsfotograf

Listen over de bryllupsfotografer i Danmark vi anbefaler:

Dygtige bryllupsfotografer som tager smukke bryllupsbilleder i hele Jylland. Find en god bryllupsfotograf til at tage professionelle billeder af jeres bryllup. At hyre en professionel bryllupsfotograf i Jylland, på Sjælland eller Fyn, handler om at stole på fotografen, ved hvad der er bedst. Det er naturligvis jeres bryllup, derfor jer der bestemmer billeder i helst vil sidde og kigge på årene efter brylluppet. Dette er noget enhver professionel og erfaren bryllupsfotograf ved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *