Børnefotograf og babyfotografering

Børnefotograf – Børn og babyer er et af de mest fotograferede motiver og er ofte årsagen til, at familien anskaffer sig et nyt kamera. På den måde kan det nye medlem af familien, blive foreviget og opvæksten kan følges. For de fleste er resultatet, der kan opnåes med det nye kamera, sjældent på niveau med hvad en dygtig fotograf kan lave. Mange vælger, derfor at supplere deres egne fotos med fotos taget af en fotograf. Ved at overlade opgaven til en professionel børnefotograf, kan man som forældre glæde sig til at se nogle dejlige, smukke fotos, af familiens lille guldklump.

børnefotograf

Billeder af børn kan afhænge meget af børnenes humør

Da billeder af børn kan afhænge meget af børnenes humør, kan det være en tidskrævende opgave. Det har også stor betydning, om børnene skal fotograferes hos fotografen. Eller om fotografen skal komme hjem til jer og fotograferer, i børnenes vante omgivelser. Ved valg af en dygtig semi-professionel eller amatørfotograf, kan det være væsentligt billigere, at få fotografen til komme hjem til jer. Resultaterne bliver ofte mindre sterile og mere levende i forhold til fotos, fra et fotostudio. Man bør derfor ikke afholde sig fra, at invitere en fotograf indenfor, da det kan give fotos, der er mere personlige og levende.

Ting der skal overvejes inden der tages kontakt til fotografen:

  • Hvor ønsker i fotos taget? i studio eller hjemme ?
  • Skal barnet være alene eller skal der andre med ?
  • Hvad skal fotoet udtrykke ?
  • Hvad skal det bruges til ?
  • Skal der være legetøj med på fotoet ?

Specielt i barnets første leveår, kan man, som forældre overveje en kollage bestående af 12 fotos. Billederne bliver så taget med en måneds mellemrum. Derved kan man bagefter tænke tilbage og se hvor hurtigt, udviklingen er gået. Brug derfor tid på at finde den for jer rigtige børnefotograf.

Find andre kreative fotografer her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *