Kvindelige boudoir fotografer er de bedste

Kvinder forstår kvinder, og derfor er det ofte kvinder der er de bedste boudoir fotografer. Man ser også ved internationale fotokonkurrencer, at priserne for bedste boudoir fotos, ofte går til kvinderne.

Kvindelige boudoir fotografer, har nok mere evnen til at forstå kvinde kroppens positive og ikke mindst negative sider, så fotografen under selve boudoir fotograferingen, kan kompensere for de dårlige sider ved kvinden.

boudoir fotograf

Boudoir fotografering i en mere sensuel og ikke vulgær facon

Boudoir fotografer i dagens Danmark, laver faktisk flere fotograferinger indenfor boudoir fotografiet, da det er blevet mere “okay at lave den slags”. Men selve stilen for boudoir fotograferingen er blevet mere “blød” og sensuel.

Det betyder at kvinder ikke gider de gamle mere hardcore boudoir fotografier, hvor man kan se for meget af de intime områder. Flere og flere dyrker en sund livsstil og er derfor glade for deres kroppe. De føler sig derfor også mere klar på at få lavet boudoir billeder ved en boudoir fotograf end tidligere.

boudoir fotografering

Boudoir billeder skal være søde og frække og ikke perverse

Boudoir fotograferingen led i mange år under at nogle fotografer desværre ikke kendte grænsen for sensuelle billeder og vulgære billeder. Disse fotografer skabte desværre et ry indenfor boudoir fotograferingen, der “skræmte” piger væk fra branchen, da de følte billederne var krænkende og klamme.

Nogle boudoir fotografer, kendte desværre heller ikke grænsen for det man i denne branche kalder “den intime sfære”. Hvor pigen selv retter sit tøj og sin posering, og det ikke er fotografen der “lige retter” g-strengen. Her tror jeg netop også den kvindelige boudoir fotograf har en fordel, de bryder sjældent denne grænse af netop den kvindelige tilgang til fotograferingen.

boudoir_foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *