Traditionel og moderne fotografering til bryllup, barnedåb, konfirmation, student m.m. Portrætter i højeste kvalitet, farve, sort-hvid eller bruntonet.
Optagelser til pas, kørekort o. lign. Besøg også vores velassorterede fotobutik med alt indenfor kamera og tilbehør, og selvfølgelig fremkaldelse af film og billeder i bedste kvalitet.

Kvalitet og kreative optagelser

Kvalitet og kreative optagelser udfra den enkeltes ønsker og behov.
Vi dækker hele Djursland og tager gerne opgaver i resten af landet.
Vi har specialiseret os i unikke bryllupsbilleder og smukke portrætter i højeste kvalitet. Vi leverer desuden alt i billeder til erhvervslivet, generelt i form af reklameoptagelser, virksomhedsportrætter etc. – også digitalt.
Vi har stor erfaring indenfor pressefotografering, samt anden dækning af begivenheder som for eksempel selskaber, receptioner m.v.

Bryllupsalbum, konfirmander, den lille ny eller bedstemor. Store eller små opgaver – i skov, ved sø eller strand. Optagelser til pas, køb af film rammer eller kamera, så er det hos portrætfotografen.

Portrætfotograf - portrætter med glød

For os er hver fotografering en helt individuel opgave, hvor vi tilstræber at mødekomme alle jeres ønsker. Kig ind eller ring til os og få en snak om netop jeres fotografering.

PORTRÆTFOTOGRAFERING

Bryllup
Barnedåb
Konfirmation
Student
Dagplejer
Børnehaver

Jeg er uddannet fag fotograf, med speciale i portrætfotografering, men udfører alle former for fotografering. Kvalitet og kreativitet er en selvfølge, jeg fotograferer både analogt og digitalt, og løser både store og små opgaver i samarbejde med dig. En kreativ, fotografisk virksomhed med stor faglig viden, kompetence, og ikke mindst følsom kreativitet i de løsninger, virksomheden er kendt for, og nomineret.

Børne- og voksenportrætter – bryllupsbilleder i studiet eller naturen –  pressebilleder, pas- og ID fotos.

Ikke alle gamle, falmede billeder kan reddes ved hjælp af digitalisering og udprintning. Mit speciale er bl. a. farvelægning af disse.

Gode portrætter kræver interesse og dygtighed af fotografen.
Det er opskriften på vores succes med fotografi. 

REKLAME – BRYLLUP – PORTRÆT

Alt for hurtigt bliver små børn store – og for at sikre minder om hver alders charme, er det en rigtig god idé at lade os som erfarne portrætfotografer indfange og fastholde de milepæle, der ikke kommer tilbage.

Et kvalitetsportræt taget med indlevelse og tålmodighed fortæller meget mere end mange ord. Derfor er et portrætfotografi den bedste og mest personlige gave.

Bryllupsbilleder

Vi har specialiseret os i bryllupper og har stor erfaring i enhver form for fotografering – både i atelier og i naturen. Bryllupsbilleder er for livet og forbundet med gamle traditioner. Derfor må fotograferingen ikke overlades til hvem som helst. I har allerede taget et skridt i den rigtige retning ved at kontakte en professionel fotograf, til at varetage jeres bryllup.

Hollywood-fotografering, glamour og glimmer, se forvandlingen på billedet yderst til højre. Fotografernes billeder hænger klar til dommernes bedømmelse. Opstillinger afprøves. Både som opvisning og workshop, så fotograferne får afprøvet teknikker og finder nye vinkler.

kvalitetsbilleder

Det er ikke kun livets store mærkedage, der skal huskes. Gode billeder gennem livet er minder for generationer. Hos fotograferne er der respekt for mindernes værdi og de lægger vægt på gennemført kvalitet – til en fornuftig pris – med garanti for tradition og glæde for hver en krone.
Hos fotografen er det en hjertesag at tage “det gode billede” og når du sammen med fotografen har valgt den eller de betydningsfulde udsnit af virkeligheden I synes der er bedst, er der mange muligheder for kombinationer af kvalitetsbilleder.

Øjnene er sjælens spejl

Øjnene er sjælens spejl siger man, og hos den dygtige portrætfotograf bliver det gode billede personens spejl, der – dag efter dag – taler nært om den, der er fotograferet. Evnen og uddannelsen garanterer den tekniske kvalitet. Det er fotografens egenskab til at kommunikere trygt og tillidsfuldt med modellen, der gør udstrålingen ægte og troværdig.

Portrætfotografens kvalitet er et samspil mellem tekniske færdigheder og kreativt talent, og derfor bliver resultatet så meget bedre hos os, der er kvalificerede portrætfotografer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *